TEDx
BerkleeValència 2017

  • 29 d’abril
  • De 16.00 a 20.00 hores
  • Aula Magistral, Palau de les Arts
  • Entrades a 25 €, compra anticipada en www.tedxberkleevalencia.com
  • Totes les ponències es realitzaran en anglés

TED y TEDx

TED és una organització, sense ànim de lucre, dedicada a idees dignes de difondre. Havent començat com una conferència de quatre dies a Califòrnia, fa quasi 30 anys, TED ha crescut per a recolzar idees que transformaran el món amb múltiples iniciatives.

TED és àmpliament coneguda pel seu congrés anual (TED Conference) i les seues xarrades de 18 minuts (TED Talks) que cobrixen un ampli espectre de temes que inclouen ciències, art i disseny, política, educació, cultura, negocis, assumptes globals, tecnologia, desenrotllament i entreteniment, havent comptat amb ponents com l’ex president dels Estats Units, Bill Clinton; els llorejats amb el Premi Nobel James D. Watson, Murray Gell-Mann i Al Gore; el cofundador de Microsoft, Bill Gates; i els fundadors de Google Sergey Brin i Larry Page.

Davall el mateix esperit d’idees dignes de difondre, TED ha creat el programa TEDx (en el qual x=evento i TED organitzat independentment), consistent en esdeveniments locals i autogestionats per altres col·lectius a fi de compartir una experiència com la de TED en altres llocs del món.

TEDx Berklee València

TEDx Berklee València és fruit de la iniciativa de professors, alumnes i staff del campus de Berklee a València. Enguany té lloc la quarta edició de l’esdeveniment, un de les fites anuals de Berklee, que compta amb un poder d’atracció per al públic que s’ha consolidat, en estos anys, aconseguint esgotar entrades en totes les seues edicions.

En edicions prèvies, TEDx Berklee València ha atret a ponents de primera línia com Ashley Graham, Alexandra Lúgaro, Hannah Fraser, Lucas Vidal, Panos Panay, Neil Harbisson i Javier Mariscal, entre molts altres.

Inspira’t amb les ments més potents procedents de tots els continents, que ens parlaran de forma original i única sobre com podem connectar, de forma creativa, les distintes realitats i àmbits de coneixement que ens rodegen. Tecnologia, innovació, ciència, art, música i disseny es troben en estes ponències que estan revolucionant la nostra forma de pensar i d’entendre el món.