Perspectives
Sonores

  • 7 i 8 de juliol
  • De 10.00 a 19.00 hores
  • Museu de les Ciències, última arqueria est, darrere de l’auditori
  • Activitat gratuïta i de lliure accés

Perspectives Sonores és una original instal·lació sonora concebuda per a reforçar la nostra percepció visual i habilitats auditives. La proposta utilitza objectes quotidians i els ubica en condicions inusuals per a reptar als nostres sentits. Col·locant-nos fora de l’ordinari, canalitzem l’atenció cap als nostres sentits i en la manera que percebem els elements en joc: so, objectes i espai.

Grans cilindres de diferents grandàries estan distribuïts en un quart, i serviran com a cossos ressonants a través dels quals es reproduiran senzilles ones sinusoïdals. Les freqüències es trien a fi que ressonen amb les característiques sonores específiques dels objectes, així com amb el mateix espai. Visualment, des d’un angle emfatitzat per una cadira i una pantalla retallada, els cilindres s’alinearan per semblar ser de la mateixa grandària. Des d’esta ubicació, només el so revelarà la posició actual de cada objecte.

Activitat emmarcada dins de la Berklee Week. Disfruta d’una fantàstica setmana dedicada a la música amb Berklee del 1 al 8 de juliol!