‘Música en obert amb Berklee' és el resultat de la fructífera col·laboració entre el campus de Berklee College of Music València i la Ciutat de les Arts i les Ciències, la qual es traduïx en diverses activitats que integren ciència, música, art i entreteniment al llarg de l'any acadèmic.

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un lloc especial on cada racó t'oferix una infinitat de possibilitats on estimular la teua creativitat i sensibilitat. Al llarg i de la mà de la prestigiosa Berklee College of Music, la major universitat de música contemporània del món, vos oferim moments irrepetibles en què la música serà la protagonista.

'Música en obert amb Berklee' arriba amb música per a tots, en obert, i d'una enorme qualitat amb la què podràs viatjar per tot el món explorant estils característics de distints països, conéixer les últimes tendències, aprendre com la tecnologia ja és el principal instrument d'un músic hui en dia, i descobrir paisatges sonors inesperats i únics.

Concerts, performances, tallers, presentacions públiques de projectes d'investigació, activitats especials on ciència, creativitat i música es combinen generant coses completament originals, tot això de la mà d'uns músics dotats d'un extraordinari talent que ens sorprendran amb la seua tècnica i la seua inspiració en cada una de les actuacions.

Berklee College of Music és la universitat de música contemporània més gran del món. Una institució educativa, sense ànim de lucre, fundada a Boston en 1945 que, durant 70 anys, ha evolucionat per a reflectir l'avantguarda de la indústria de la música en cada moment.

La institució es basa en el principi que la millor forma de preparar els alumnes per a la seua carrera professional, en este camp, és a través de la formació i pràctica de música moderna. Berklee College of Music va ser la primera universitat als Estats Units que va oferir formació en jazz, la música popular de l'època. Va incorporar el rock and roll en els anys 60, va crear els primers programes de grau superior en orquestració per a cinema, sintetizació de música i composició i, recentment, ha afegit al seu pla d'estudis, formació en world music, hip-hop, música electrònica i per a videojocs.

Amb una comunitat d'estudiants diversa, on queden representats més de 100 països, antics alumnes i professors que han guanyat col·lectivament més de 300 premis Grammy i Llatí Grammy, Berklee és el principal laboratori mundial d'aprenentatge per a la música de hui i de demà.

Entre els seus ex alumnes més notables es troben Quincy Jones, Diana Krall, Esperanza Spalding, Branford Marsalis, Aimee Mann, Roy Hargrove, Gillian Welch, Miguel Zenón, Susan Tedeschi, John Scofield, Brosse Cockburn, Arif Mardin, BT, Alan Silvestri, John Mayer, Howard Shore i Gary Burton.

* Programació subjecta a canvis en tots els suports en què esta es done a conéixer.